Itt egy boglyában vagyunk!

2024. JÚNIUS 28-30.

Fesztiváljegyek
2024.

Fesztiválunk tavaly debütált, és bátran állíthatjuk, sikerrel! Idén a külön témáknak külön udvart vagy portát kerestünk, így lesz öko udvar, színházi tér, társasjáték udvar és zenei porta is. Az igazi boglya életérzésről pedig a látogatók létszámának maximalizálása lesz a garancia.

Így aztán vedd meg a jegyedet időben, nehogy lemaradj! Kövesd a közösségi média oldalainkat, ahol folyamatosan megosztjuk a hasznos infókat!

JEGYINFORMÁCIÓ:

A fesztiválbérletekkel a nulladik nap (június 27. csütörtök) délutánjától egészen vasárnap (június 30.) délután 4-ig, a Boglya Feszt zárásáig részt vehetsz bármilyen programon.

A napijegyekkel másfél napot tölthetsz a Boglya Feszten:
a PÉNTEKI másfélnapijegy június 27. csütörtök 16.00-tól érvényes az utolsó pénteki koncert végéig, míg a SZOMBATI másfélnapijegy érvényes szombat reggeltől június 30. vasárnap 16.00-ig, a BoglyaFeszt zárásáig.

A Boglya Fesztre 12 éves kor alatt díjmentes a belépés.

Figyelem! A Boglya Feszt befogadóképessége egyidejűleg mindössze néhányszáz fő. A napijegyek korlátozott számban érhetőek el. Ha nem akarsz lemaradni, válaszd a bérletet 😉

Teljesárú jegyek, bérletek:*
Háromnapos (ami igazából 4): bérlet 15.000.- /fő
Szombat (-vasárnapi) napijegy:** 8500.- /fő
Péntek (-csütörtöki) napijegy:** 8500.- /fő
Négyen megyünk / boglya bérlet (4 fő számára):*** 45.000.- /4 fő

Kedvezményes jegyek, bérletek*: (diákoknak, pedagógusoknak és nyugdíjasoknak):***
Háromnapos (ami igazából 4) kedvezményes bérlet: 10.000.- /fő
Szombat (-vasárnapi) kedvezményes  napijegy:** 6000.- /fő
Péntek (-csütörtöki) kedvezményes napijegy:** 6000.- /fő
Négyen megyünk / kisboglya bérlet: 30.000.- /4 fő

 

SZAKMAI JEGYEK

A sajtó, a kultúra és az ökológia területén dolgozók, illetve mindazok, akik bármilyen más területről érkezve szakmai jegyre jogosultnak érzi magát a programokat látva, szakmai jegyet (2000.-/nap) vagy szakmai bérletet (8.000.-/fő) igényelhet a kapcsolat@boglyafesztival.hu email címen.

JEGYEK, BÉRLETEK, HELYBEN LAKÓKNAK

Bérlet Tiszadorogma lakóinak (lakcímigazolóval): 500.- forint/fő/fesztivál
Napijegy Tiszabábolna, Tiszavalk, Ároktő, Egyek, Négyes lakóinak (lakcímigazolóval): 2.000.-/fő/nap

*: A jegyekkel és bérletekkel napi egyszeri közösségi étkezésen is részt vehetsz! A megvásárolt jegyeket és bérleteket a helyszínen mindenképp váltsd be karszalagra- A kedvezményre jogosító igazolványt se hagyd otthon, a karszalag adásakor kérni fogjuk.
**: a PÉNTEKI napijegy június 27. csütörtök 16.00-tól érvényes az utolsó pénteki koncert végéig.
A SZOMBATI napijegy érvényes szombat reggeltől június 30. vasárnap 16.00-ig, a BoglyaFeszt zárásáig.
***: a négynapos bérleteket egy jegyként tudod megvásárolni. Érkezéskor egyszerre tudjátok 4 karszalagra váltani az online jegyet. A kedvezményes, kisboglya bérlethez mind a 4 résztvevőtől kedvezményre jogosító iratot fogunk kérni.

BOGLYA BARÁTOK
A BoglyaBarátok; azaz a tavalyi szervező brigád tagjai, tavalyi önkéntesek és korábbi Boglya táborosok 8.000.- forintos Boglya bérletet / Zsákbamacska bérletet igényelhetnek ide kattintva.

Támogatói jegyek

Alapítványi támogatás

A normál jegyen felül a fesztivált szervező Egyboglya Alapítványt is tudod támogatni. Támogatói jegyet akkor is vásárolhatsz, ha a fesztiválon nem tudsz részt venni.

Támogatói jegytípusok:

Kisboglya
5.000 Ft

Szuperboglya
20.000 Ft

(fesztiválos repohárral és fesztivál pólóval ajándékozunk meg)

Nagyboglya
10.000 Ft

(fesztiválos repoharat kapsz ajándékba)

Támogatói jegy űrlap

A támogatói jeggyel a fesztivált szervező Egyboglya Alapítványt támogatod, amely nem jogosít fel a Boglya Feszten való részvételre.

Magánszemélyeknek

Cégeknek

Támogatói ajánlat cégeknek

  • 1. Kiemelt támogató: ezzel a támogatási formával megjelenést biztosítunk a helyszínen felállított – sajtófotózáskor is használt – logófalon.
  • 2. Ezüst fokozatú támogató: Fogadj örökbe egy programot a Boglya Feszten! A program elnevezésében feltüntetjük, hogy melyik cég támogatta a program megvalósulását.
  • 3. Arany fokozatú támogató: Fogadj örökbe egy fesztiválhelyszínt, amit a Te cégedről nevezünk el.”

Fesztiválprogram vagy -helyszín örökbefogadására június 15-ig van lehetőség.

Céges támogatásra jelentkezni a kapcsolat@boglyafesztival.hu címen tudsz. Egyéni igényeket és ajánlatokat is szívesen fogadunk.