Itt egy boglyában vagyunk!

Információ

Közlekedés

"Hogyan indulj neki a Boglya Fesztnek?"

Tömegközlekedéssel:

Ha a tömegközlekedést választottad, akkor vonattal gyere hozzánk egészen Mezőkövesdig, aztán buszra szállva folytathatod az utadat, miközben végig haladsz majd a szomszédos településeken. (Tiszavalk, Tiszabábolna, Tiszadorogma, Ároktő). A fesztivál Miskolc és Debrecen irányából is megközelíthető, ez esetben érdemes egyből buszra szállni. A busz és vonatjáratok részletes leírásait és menetrendjét ide kattintva  találod meg!

Ha vonattal jössz és bringát is hozol, érdemes Tiszafüredig jönnöd, mivel a kerékpárod könnyen tudod ezen a vonalon szállítani. A tiszafüredi vasútállomástól bringával tudsz jönni a gáton (kb. 10 km) az egyeki révig.

Autóval:

Ha autóval érkezel, akkor az M3-as autópályán egészen Mezőkövesdig tudsz lejönni, azután szinte egyenesen vezet az út Tiszadorogma felé. Abban az esetben, ha Miskolc irányából érkezel, a 35-ös főúton vezetsz majd egészen Tiszaújvárosig, ahonnan Mezőcsát irányába folytathatod az utadat. Akár Debrecen felől is megközelítheted a fesztivált, a 33-as főúton zökkenőmentesen haladva juthatsz el az egyeki révhez. 

Szállások

"Hogyan töltsd az éjszakákat a Boglya Feszten?"

A Boglya Feszt résztvevőinek, azaz Nektek, a Tisza partján lesznek fenntartva sátorhelyek a tiszadorogmai révnél  árnyékos, szellős helyen, gyönyörű kilátással a folyóra. Emellett ha családdal érkező fesztiválozók vagytok, akkor a szomszédos falvak vendégházai, panziói is szabadon használhatóak lesznek a hétvége folyamán.

Emellett, hogy a szállást keresők és felajánlók könnyebben egymásra találjanak ezt a FB csoportot ajánljuk.

Közérdekű

"Mit érdemes tudni a Boglya Feszt látogatóinak?"

Hogy ne maradjatok magatokra, amikor a fesztiválra készültök: összegyűjtöttünk néhány pontot, amit mindenképpen érdemes tudnotok!

  • A faluban több ponton is van ingyenesen elérhető, hűs ivóvíz, amivel nyugodtan feltölthetitek a kulacsaitokat!
  • A sátorhelyen természetesen lesz telepítve mobil WC és zuhanyzó, amik fel lesznek szerelve WC papírral, szappannal és kézfertőtlenítővel is.
  • Tiszadorogmán van élelmiszerbolt, amik szombaton délig van nyitva
  • Pakolás közben mindenképpen jusson eszetekbe: a szúnyogírtó spray-t ne hagyjátok otthon!
  • Ne feledjétek: a Boglya Feszt nem csak család-, de állatbarát rendezvény is!

GYIK

"Avagy a Gyakran Ismételt Kérdések"

Igen, érdemes, de a Dorogma Vendégháznál – ami a fesztiválon a Zenei színpad is lesznek kölcsönözhető bringák.

Az ebéd közösségi főzés eredményeként készül el, amit pénzadomány felajánlásával (ajánlott összeg 500 Ft vagy egy Boglya tallér) a fesztiválozók igénybe vehetnek.

A szombati napon a Dorogma Vendágházban a közösségi főzés keretében 18 órától a vacsorát ingyen elfogyaszthatod (nem szükséges adomány) vagy a vendégünk vagy egy jó kávéra, amit a kávéfutároktól kérhetsz 😉.

A repoharak átvételi pontja a Zenei színpad/Lukrécia udvara. Egy sorszámozott tőpéldányos kupon bizonyítja, hogy milyen jófej vagy, hogy ezzel is hozzájárultál a program öko-ságához

Tiszadorogmán a révnél.

Térkép

"Hogy ne tévedj el a fesztiválon"

Időjárás

"Avagy kell-e esernyő a Boglya Fesztre?"